2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Tatabánya: 3o - 6o
Az ország 19 megyéjében

Három, majd négy autó futott egymásra az M1-es autópályán

frisshirek.hu | 2022. augusztus 01. - 18:33
Három, majd négy autó futott egymásra az M1-es autópályán
Egy óra eltéréssel két helyszínre is riasztást kaptak a tűzoltók az M1-es autópályán történt ráfutásos balesetek miatt vasárnap délután.

Három személyautó karambolozott, közülük kettő a szalagkorlátnak ütközött, egy defektet is kapott az M1-es autópálya 75-ös kilométere közelében, Tata térségében, a főváros felé vezető oldalon vasárnap délután. A Komárom-Esztergom megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltói áramtalanították az egyik járművet, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták. Az érintett szakaszon korlátozottan haladhatott a forgalom a beavatkozás idején - közelte a megyei katasztrófavédelem.

Nem sokkal később négy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 72-es kilométerénél, Tata térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A tatabányai hivatásos és a kocsi önkéntes tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, áramtalanították a járműveket, majd a helyszín biztosításában vettek részt. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki. Az járművekben utazó összesen tizenhat emberből kettőt a mentőszolgálat a helyszínről kórházba szállított. 

Fotó: Sikos Károly Álmos tű. őrm.