2022.10.07., péntek - Amália
Tatabánya: 7o - 14o
Az ország 19 megyéjében

30 éves a Tatabányai Polgárőrség Önvédelmi Egyesület

frisshirek.hu, 2022. augusztus 17. - 14:55
30 éves a Tatabányai Polgárőrség Önvédelmi Egyesület
Szücsné Posztovics Ilona Tatabánya polgármestere köszöntötte az egyesületet, akik 30 éve vállalnak önkéntes munkát a város szolgálatában.
A közösségi oldalán megjelent írásában kitért rá, hogy az elmúlt három évtizedben  a város minden körülmények között számíthatott az egyesületre. A tagjainak a város közrendjének a védelme mindig annyira fontos volt, hogy kész voltak a szabadidejüket az egyesületi munkára áldozták, és teszik ezt ma is nap mint nap, ezért köszönet illeti őket.
Az egyesület a születésnap mellett tisztújítást is tartott. Leköszönt az elnöki tisztségről Zsombók László, akit az egyesület tagjai tiszteletbeli elnöknek választották meg. Az egyesület új elnöke Molnár Zoltán lett.
Munkája elismeréseként Zsombók Lászlót és az alelnöki tisztségről szintén most leköszönő Csimadia Józsefet az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a „Polgárőr Érdemkereszt” aranyfokozatában részesítette.
A Komárom - Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Szent György Emlékplakett-el ismerte el a két helyi polgárőr vezető sok-sok éves munkáját.