2022.10.07., péntek - Amália
Tatabánya: 10o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Molnár Gusztáv Komáromban keres kétkezi munkát

frisshirek.hu, 2022. augusztus 18. - 13:26
Molnár Gusztáv Komáromban keres kétkezi munkát
Nincs visszatérés az RTL Klubhoz, a tévécsatorna másodjára küldte el a színészt, aki egy ideje komoly alkoholproblémákkal küzd. Most Komáromban keres kétkezi munkát.

Molnár Gusztáv az RTL Klubnak köszönheti országos ismertségét, a felvidéki születésű színész a Drága örökösök című sorozatban játszott,  majd a csatorna  Nyerő páros című realitysorozatátban szerepelt párjával. Egy évvel ezelőtt gyermekének anyja gyerekbántalmazással vádolta meg, akkor az RTL felfüggesztette a vele való munkát. Azóta kiderült alkoholfüggőséggel és mentális problémákkal küzd, többször megjárta az elvonót, most pedig a felesége, Fazekas Vivien is elvált tőle.

A színész most új életet tervez, erről a Blikk-nek beszélt: „elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg.

Molnár Gusztáv elmondta a korábbi alkoholelvonó kezelései során a felesége támogatta, aki ezúttal már nincs mellette. A színész felrúgta a megállapodást, amit a feleségével kötött, miszerint végigcsinálja az októberig tartó elvonót, de három hét után hátat fordított a kezelésnek. A felesége akkor szembesült vele, hogy a színész más nőkkel csetel a közösségi oldalakon szexuális témákról és találkozókról. 

A színész úgy gondolja egyedül is képes megbírkózni az alkohollal. Ha segítség nélkül mégsem menne neki a leszokás, akkor visszamegy az elvonóra, ez viszont pénzbe kerül, amiben most nem dúskál. Nemrég kiderült, hogy a színész hiába reménykedett abban, hogy továbbviheti a karakterét a Drága örökösök-ben. „a minap kiderült, hogy nincs visszatérés, másodszor is kirúgtak. Én azonban – attól még, hogy nincs állásom – színész maradtam. Most egy monodrámát kezdtem el írni az életemről és az utóbbi néhány hétről, remélem, egyszer lesz majd alkalmam bemutatni. Addig is azonban valamiből élnem kell, úgyhogy most bármilyen állást elvállalok. Épp most tárgyalok itt, Komáromban egy zöldségfeldolgozó üzemmel, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan” - nyilatkozta Facebook oldalán.

Molnár Gusztáv korábban a külföldi munkalehetőségben gondolkodott, ezt az opciót sem zárja ki továbbra sem.