2022.11.29., kedd - Taksony
Tatabánya: -0o - 4o
Az ország 19 megyéjében

Tragédiába torkollt egy családi veszekedés Kisbéren

frisshirek.hu, 2022. szeptember 23. - 15:18
Tragédiába torkollt egy családi veszekedés Kisbéren
Az apa egy családi veszekedést követően késsel hasba szúrta a fiát. A rendőrök a támadót őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Szeptember 22-én este szóváltás alakult ki Kisbéren egy apa és a fia között. A vita során a 38 éves férfi megpofozta az ágyban fekvő 57 éves apját. Az apa a korábban a párnája alá rejtett késsel szúró mozdulatot tett fia felé. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a 20 centiméter hosszú pengéjű kés a fiatalember hasüregébe hatolt és életveszélyes sérülést okozott.

A kisbéri rendőrök perceken belül a helyszínre értek, az 57 éves férfit elfogták és előállították. A 38 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrség a kést lefoglalta, az 57 éves férfit gyanúsítottként kihallgatta. Ellene előre kitervelten elkövetett emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az apát őrizetbe vette és kezdeményezésére a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2022. szeptember 23-án elrendelt - írja a rendőrségi közlemény.

A címlapfotó illusztráció, forrása: Pexels