2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Tóth Gabi kórházba került

frisshirek.hu, 2022. szeptember 23. - 13:50
Tóth Gabi kórházba került
Az énekesnőnek ma 17 órakor lett volna programja a tapolcai Tamási Áron Művelődési Központban, ám ez elmarad, mert Gabi kórházba került - adta hírül Navrasics Tibor, a térség országgyűlési képviselője.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Navracsics Tibor, már KDNP-s politikus Facebook-bejegyzésben osztotta meg követőivel a szomorú hírt, hogy Tóth Gabi kórházba került, emiatt elmarad a mai napra szervezett Polgári Szalon Tapolcán - szúrta ki a blikk.hu.

"Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki! Az új időpontról hamarosan tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt!"