2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Teljes útzár az M1 -es autópályán

frisshirek.hu, 2022. szeptember 25. - 17:52
Teljes útzár az M1 -es autópályán
Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 60-as kilométerszelvényben teljes útzár van érvényben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség közleménye szerint szeptember 25-én 16 óra 25 perckor eddig tisztázatlan körülmények között három személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 60-as kilométerszelvényben. Az egyik kocsi felborult. A tatabányai hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre mentők is érkeztek. 

Az érintett útszakaszon teljes pályazár van érvényben, a torlódás már több kilométeres. A Győr felé haladók a nézelődés miatt lassultak le. Az autópályáról Tatabányánál, a 61-es kilométerszelvényben lehet letérni, visszatérni a sztrádára az 57-es kilométerszelvénynél lehet.