2022.11.29., kedd - Taksony
Tatabánya: -1o - 4o
Az ország 19 megyéjében

Földön vonszolta táskájáért a nőt egy tolvaj Szolnokon

frisshirek.hu, 2022. október 05. - 14:00
Földön vonszolta táskájáért a nőt egy tolvaj Szolnokon
A nő ellen akart állni a tolvaj rángatásának, de végül az elszökött a táskával.

Tegnap hajnalban egy kétségbeesett nő kereste fel a Szolnoki Rendőrkapitányságot azzal, hogy elrabolták - kezdte beszámolóját a police.hu. Hétfőre virradó éjjel ugyanis a szolnoki Campus előtt egy ismeretlen férfi hozzálépett, és megpróbálta lerántani a kézitáskáját. A hölgy ellenállt ugyan, de a férfi rángatta, mire az áldozat a földre esett.

A tolvaj ezek után képes volt 1,5 métert a földön maga után vonszolni a tiltakozó nőt, és végül sikeresen elragadta a kézi táskát, amivel gyorsan el is szaladt.

A zsákmányának nem örülhetett sokáig, mert a rendőrök azonnal elkezdték a nyomozást. A kamerafelvételek elemzése után pedig beazonosították a feltételezett elkövetőt, aki nem először került már a hatóság célkeresztjében.

A 23 éves szolnoki férfit otthonában elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt folytat eljárást - zárta közleményét a rendőrség.

A kiemelt kép forrása: police.hu