2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Kigyulladt egy autó Balmazújvárosban - fotókkal

frisshirek.hu, 2022. október 12. - 13:51
Kigyulladt egy autó Balmazújvárosban - fotókkal
Balmazújvárosban autó, Nyírmihálydiban családi ház gyulladt ki kedden.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Fűzfák okoztak gondot kedden, de tűzhöz és balesethez is riasztották a tűzoltókat.

Komádi közelében egy fűzfához riasztották a település önkormányzati tűzoltóit. A fűzfa egyik öt méteres ága az úttestre dőlt, a tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították át az útakadályt.

Szintén fűzfa okozott gondot a debreceni Pereces utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a közúti és gyalogos forgalmat veszélyeztető ágat gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrész segítségével vágták le.

Egy autó motortere gyulladt ki kedden délután Balmazújvároson, a Deák Ferenc utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. 

Egy család házban keletkezett tűz kedd este Nyírmihálydiban, a József Attila utcában. A hetven négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. A házban egy ember volt, aki sérülés nélkül ki tudott jönni, a tűzoltók hőkamerával átvizsgálták az épületet, de mást nem találtak benne. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Kedd este árokba hajtott egy személyautó a 4-es főút 233-as kilométerénél, Debrecen térségében, a város felé vezető oldalon, Pallag közelében. Az úttestről lehajtva, az árokba szaladt, ahol többször megpördült az autóval majd egy fának ütközött. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik átvizsgálták majd áramtalanítják a járművet - írja a megyei katasztrófavédelem. 

A rendőrségi helyszínelés során alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket jelzett. A rendőrök előállították, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt eljárást indítottak ellene.

A jármű vezetője rossz döntést hozott mielőtt volán mögé ült, csak a szerencsének köszönheti, hogy nem sérült meg - írja a rendőrség.

fotók: Balmazújvárosi HTP, Debreceni HTP