2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Menetrendszerinti busszal ütközött tegnap egy gépkocsi Várdombnál

Tóth Rózsa, 2022. október 19. - 21:35
Menetrendszerinti busszal ütközött tegnap egy gépkocsi Várdombnál
Közel 50 utas utazott azon a menetrendszerinti buszon, amely gépkocsival ütközött, az autó kigyulladt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Menetrend szerint közlekedő busszal ütközött össze egy személyautó, a  gépjármű motortere kigyulladt az 56-os főút 14-es kilométere közelében, a Tolna megyei Várdomb határában, a Szekszárd felé vezető útszakaszon - adta hírül az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
A járműveket áramtalanították, a tüzet a szekszárdi hivatásos tűzoltók oltották el. A busz körülbelül negyven-ötven utasa leszállt, értük mentesítő járat érkezett. A balesetnél torlódás és forgalmi akadály keletkezett.
Frisshirek.hu-többször beszámolt az 56-os úton történt balesetekről. Valóban úgy tűnik, hogy veszélyes útszakaszról van szó, ezért is fokozott figyelmet igényel az erre közlekedőktől. Az elmúlt időszakban ugyanis itt is több baleset súlyos sérüléssel, vagy sajnos halálesettel végződött.
FotóI-llusztráció: Shutterstock