2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 15o - 17o
Az ország 19 megyéjében

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart szombaton

frisshirek.hu, 2022. október 21. - 15:06
A Balatonalmádi Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart szombaton
A Balatonalmádi Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart október 22-én 8 órától 20 óráig a rendőrkapitánysághoz tartozó közigazgatási területen.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A fokozott ellenőrzés célja a jogsértő cselekmények – ezen belül különösen a bűncselekmények - elkövetésének megelőzése, felderítése, valamint megszakítása. De fontos az illegális migráció megakadályozása és az esetek felderítése, valamint az ezzel kapcsolatos belső szűrőháló működtetése is.

A rendőrség ezentúl a közlekedési szabályok betartását is ellenőrzi a közúti közlekedési balesetek megelőzése érdekében - írja a rendőrség.

Fotó: police.hu