2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Leköpte a biciklis nőt a terepjáró sofőrje

frisshirek.hu, 2022. október 24. - 17:01
Leköpte a biciklis nőt a terepjáró sofőrje
A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat vizsgálatot.

A rendőrségi információja szerint október 1-jén 11 óra 30 perc körül Debrecenben, a Laktanya utcában egy terepjáró vezetője és egy biciklis között egy közlekedési szituációból fakadó vita alakult ki. A gépkocsit vezető férfi a konfliktust követően leszorította a kerékpárost az úttestről, majd szóváltás közben leköpte a biciklin közlekedő nőt.

A rendőrség szemtanúkat keres. A nyomozók várják az esemény helyszínén megálló gépjárművezetést oktató autóban utazók jelentkezését, illetve minden olyan tanút, aki releváns információval rendelkezik az esettel kapcsolatban.

A tanúk személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon jelentkezhetnek -írja a rendőrség. 

fotó: illusztráció/pexels