2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Jelentkezzen, ha látta a balesetet

frisshirek.hu, 2022. október 28. - 11:07
Jelentkezzen, ha látta a balesetet
A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A balesetet okozó fehér színű teherautó október 24-én 6 óra 30 perckor a debreceni a Tömös utcában haladt, majd amikor a sofőr Diószegi út kereszteződéséhez ért nem adta meg az elsőbbséget egy biciklisnek és összeütköztek.

A rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

fotó: illusztráció/pixabay