2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

A 47-es főúton történt közlekedési baleset szemtanúit keresik

frisshirek.hu, 2022. november 01. - 13:52
A 47-es főúton történt közlekedési baleset szemtanúit keresik
A berettyóújfalui rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Október 30-án 16 óra körül egy személygépkocsi közlekedett a 47-es számú főúton, Berettyóújfalu felől Derecske irányába. Az autó vezetője előzésbe kezdett, de a manőver megkezdése előtt nem győződött meg arról, hogy a járműve előzését egy másik személyautó már megkezdte. A hátul haladó autó vezetője - a baleset elkerülése érdekében - árokba hajtott, míg az ezidáig ismeretlen személygépkocsi sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A közlekedési balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint hárman szenvedtek könnyű sérülést.

A rendőrök kérik, hogy aki az ezidáig ismeretlen személygépkocsi vezetőjével, vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Berettyóújfalu Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19. szám),vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.