2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Baleset szemtanúit keresik

frisshirek.hu, 2022. november 05. - 12:15
Baleset szemtanúit keresik
Egy halálos közúti közlekedési baleset körülményeinek tisztázása miatt szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt. A rendőrségi információ szerint október 27-én 16 óra 19 perc körül egy 74 éves férfi egy szürke színű Suzuki Ignis típusú személygépkocsival közlekedett a 72. számú főútvonalon, Litér felől a 8. számú főútvonal irányába. A pápai sofőr járművével jobbra letért az úttestről, a vízelvezető árokba hajtott, ahol az árokpartnak ütközött. A gépkocsi végül keresztbe fordulva a jobb oldali útpadkán állt meg.

A baleset következtében az autó jobb első ülésén utazó idős hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, valamint a 74 éves férfinek is súlyos sérülése keletkezett - írja a rendőrség. 

Az eset körülményeinek tisztázása miatt a rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek. A szemtanúk személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon a 06 (88) 428-022/1012 telefonszámon jelentkezhetnek. Továbbá névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.