2024.02.24., szombat - Mátyás
Tatabánya: 11o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Baleset szemtanúit keresik

frisshirek.hu | 2022. november 05. - 12:15
Baleset szemtanúit keresik
Egy halálos közúti közlekedési baleset körülményeinek tisztázása miatt szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt. A rendőrségi információ szerint október 27-én 16 óra 19 perc körül egy 74 éves férfi egy szürke színű Suzuki Ignis típusú személygépkocsival közlekedett a 72. számú főútvonalon, Litér felől a 8. számú főútvonal irányába. A pápai sofőr járművével jobbra letért az úttestről, a vízelvezető árokba hajtott, ahol az árokpartnak ütközött. A gépkocsi végül keresztbe fordulva a jobb oldali útpadkán állt meg.

A baleset következtében az autó jobb első ülésén utazó idős hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, valamint a 74 éves férfinek is súlyos sérülése keletkezett - írja a rendőrség. 

Az eset körülményeinek tisztázása miatt a rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek. A szemtanúk személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon a 06 (88) 428-022/1012 telefonszámon jelentkezhetnek. Továbbá névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.