2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Akcióztak a rendőrök a tapolcai és a balatonfüredi utakon

frisshirek.hu, 2022. november 08. - 09:06
Akcióztak a rendőrök a tapolcai és a balatonfüredi utakon
A Balatonfüredi és a Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai november 7-én közös ellenőrzést tartottak a 71-es és 77-es számú főútvonalakon, amelynek célja a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésbiztonság javítása volt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A közlekedési ellenőrzés során a rendőrök összesen 24 személlyel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, tettek feljelentést, illetve alkalmaztak figyelmeztetést - írta a police.hu közleményben.

A közös akció elsősorban azon járművezetők kiszűrésére irányult, akik a személyi sérüléses közlekedési balesetek létrejöttében vezető szerepet játszó jogsértéseket követtek el. A két rendőrkapitányság munkatársai huszonegy gyorshajtó személlyel szemben intézkedtek, további egy sofőr a záróvonal átlépésével elkövetett szabálysértés miatt, kettő fő pedig a lejárt műszaki érvényességű járművel való közlekedésért kapott helyszíni bírságot.

A járőrök egy fő ellen közokirat hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

Fotó: police.hu