2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Elkerülte a nagyobb balesetet, ő húzta a rövidebbet

Tóth Rózsa, 2022. november 08. - 16:10
Elkerülte a nagyobb balesetet, ő húzta a rövidebbet
Balesetet okozott, de elhajtott a vétkes sofőr, a lakosság segítségét kéri a rendőrség az Őcsénynél történt ütközés kapcsán

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Percekkel ezelőtt tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy egy korábbi baleset kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 17010/1520/2022. bü. számon büntetőeljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A baleset  2022. október 13-án 7 óra 20 perc körüli időben történt, amikor egy egy sötét színű – feltehetően egyterű kialakítású –, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú autó ismeretlen sofőrje közlekedett Őcsény külterületén.

A jármű vezetője egy traktor előzésébe kezdett, de nem vette észre, hogy vele szemben egy Audi közelít szabályosan. Az Audi sofőrje, hogy elkerülje az ütközést, vészfékezett, majd jobbra kormányozta autóját, és az út melletti padkára, majd a szántóföldre csúszott.

Tekintettel arra, hogy a baleset után az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki az esettel kapcsolatban rendelkezik információval, jelentkezzen. 

Személyesen teheti meg a kapitányságon, vagy hívhatja a 0674/501-100-os (3577-es mellék) telefonszámot de akár az ingyenesen tárcsázható 06/80/555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is tehet bejelentést névtelensége megőrzése mellett.

Fotó: police.hu