2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Keresik a Pallagon történt baleset szemtanúit

frisshirek.hu, 2022. november 10. - 18:39
Keresik a Pallagon történt baleset szemtanúit
Figyelmetlen volt a sofőr, körül sem nézett, úgy kanyarodott ki, amiből csúnya baleset lett. A Debreceni Rendőrkapitányság most keresi az esemény szemtanúit.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrségi adatok alapján november 7-én 13 óra 20 perc körül egy menetrend szerinti autóbusz hajtott ki Pallagon, a Mezőgazdász utcára. A kanyarodás során a sofőr nem adta meg az elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A gépkocsi vezetője és utasa megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték - közölte a police.hu.

A körülmények tisztázása érdekében a Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon - írja a rendőrségi közlemény.

Fotó: police.hu