2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Jogsi nélkül, részegen vezetett, majd egy ház falának ütközött a 15 éves szentpéterúri fiú

Kovács Tamara, 2022. november 14. - 12:50
Jogsi nélkül, részegen vezetett, majd egy ház falának ütközött a 15 éves szentpéterúri fiú
A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 15 éves fiatallal szemben, aki vezetői engedély nélkül, ittasan okozott balesetet Szentpéterúron.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 15 éves szentpéterúri fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint a fiatalkorú egy hatósági jelzés nélküli, hazai nyilvántartásban nem szereplő személygépkocsival közlekedett 2021. december 15-én 19 óra körül Szentpéterúr lakott területén, amikor kanyarodása során egy lakóépület falának ütközött. Az egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrrel szemben, ami pozitív értéket jelzett, ezért őt elfogták és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek-tájékoztatott a police.hu.