2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

"Legközelebb is az Óvárosban szeretnék fórumot tartani”- áradozott Kósa Lajos Tatabányán

frisshirek.hu, 2022. november 16. - 15:53
"Legközelebb is az Óvárosban szeretnék fórumot tartani”- áradozott Kósa Lajos Tatabányán
Kósa Lajos részvételével kezdődött el a kedd késő estébe nyúló konzultációs fórum Tatabányán. Az esemény iránt nagy volt az érdeklődés a lakosság részéről. Az este folyamán olyan aktualitások kerültek szóba, mint az infláció vagy az energiaválság. A politikus bízik benne, hogy minél többen visszaküldik a kitöltött íveket és nyitottak a párbeszédre a kormánnyal.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kedd este konzultációs fórumra invitálták tatabánya és térségének lakosait a Tulipános házba. Az eseményen országjáró konzultációs körútjának egyik állomásaként Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezető-helyettese is tiszteletét tette. A politikus nem győzte dicsérni az Óvárost és a Tulipános ház páratlan szépségét, melyhez foghatóval Tatabányán még nem találkozott.

A fórum kezdete előtt Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott.

Beszédében kihangsúlyozta, hogy a jelenlegi konzultáció célja, hogy a kormány megismerje a magyar emberek véleményét és ehhez igazodva alakítsa politikáját. A nemzeti konzultációban az embereket leginkább foglalkoztató kérdéseket szedték csokorba, mint az infláció vagy az energiaválság.

Elmondása szerint az ársapkák, a rezsicsökkentés fenntartása és a munkahelyek védelme mind olyan intézkedések, amelyek a magyar nép érdekeit szolgálják.

A politikus fontosnak tartja kiemelni, hogy az európai uniós korlátozások nem vezettek eredményre a háború tekintetében, ellenben nehéz gazdasági helyzetbe sodorta az Európai Uniót. Az emberek döntő többsége értelmetlennek látja ezt a szankciós politikát, amely nehezen kezelhető háborús inflációs és szankciós energiaválságot vetít elő - írta a kemma.hu.

Kósa Lajos arra bátorította a résztvevőket, hogy töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációs ívet, ezzel segítve a munkájukat.

A sajtótájékoztatót követően Bencsik János országgyűlési képviselő köszöntötte a szép számban összegyűlt érdeklődőket és beszélt a gazdasági környezetről valamit a háború következményeiről. A fórum végén a lakosságnak is volt lehetősége feltenni a kérdéseit.

Fotó:Facebbok/Bencsik János a Tatai medencéért