2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Tatabánya: 4o - 6o
Az ország 19 megyéjében

„Nem az én ügyem” – üzente a körözött Molnár Gusztáv exfelesége

frisshirek.hu | 2022. november 22. - 08:35
„Nem az én ügyem” – üzente a körözött Molnár Gusztáv exfelesége
Nem az én ügyem, nincs közöm hozzá, nem szeretnék belefolyni és még inkább nyilatkozni ez ügyben – fogalmazott a körözés alatt álló színész, Molnár Gusztáv exfelesége, Fazekas Vivien.

Több mint egy éve tart már Molnár Gusztáv kálváriája. A színész botrányaitól és problémáitól hangos a sajtó, miközben szeretteit és munkáit is elveszítette. Az egykori sorozatsztárt az ág is húzza, ugyanis – amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt – felkerült a rendőrség honlapjára, a körözött személyek listájára.

Mint megírtuk, Molnár Gusztávot, a Drága örökösök című sorozat színészét rágalmazás miatt körözik. Ilyen esetben a bíróság akkor szokott elfogatóparancsot kiadni, ha a vádlott nem jelenik meg a tárgyaláson, és nem is magyarázza meg távolmaradásának okát.

Az ügy kapcsán megszólalt a színész exfelesége, Fazekas Vivien is, aki Instagram-történetében tette közzé hosszú üzenetét, amit a Life.hu vett észre:

Kedves mindenki! Köszönöm, értesültem a Gusztávval kapcsolatos dolgokról a mai nap folyamán, kérlek titeket, ne küldjetek nekem fotókat és cikkeket! Nem az én ügyem, nincs közöm hozzá, nem szeretnék belefolyni és még inkább nyilatkozni ez ügyben

– fogalmazott Fazekas Vivien.

Hozzátette:

Elég nehéz nekem így is végignézni, hogy megannyi segítség, türelem, szeretet és támogatás után, ahogy elengedtem a kezét, hová csúszott azon a bizonyos lejtőn!

Fotó: Instagram/Molnár Gusztáv