2024.04.16., kedd - Csongor
Tatabánya: 8o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Perceken múlott a tragédia - sínekről mentették le a hajléktalant

frisshirek.hu | 2022. november 23. - 13:15
Perceken múlott a tragédia - sínekről mentették le a hajléktalant
Telefonos bejelentés alapján a siófoki rendőrök mentették meg a magatehetetlen férfit, alig pár perccel a vonat érkezése előtt.

Mindössze fél percen múlt, hogy nem lett nagyobb baj Siófokon. Egy hajléktalan férfi feküdt a sínek közelében, ám a helyszínre siető két járőr még időben húzta le a töltésről, mielőtt a vonat odaért volna.

Este hat óra körül észlelte két szolgálatban lévő körzeti megbízott, hogy valaki fekszik a töltésen. Azonnal elindultak segíteni, kiabáltak is az embernek, de nem válaszolt. Amikor odaértek, akkor észlelték, hogy a városban ismert hajléktalan fekszik a sínek mellett, gyorsan megragadták mindkét karját, és egy biztonságosabb helyre vitték. Fél perc múlva már jött is egy vonat, ami elgázolta volna a férfit - írta le a nem hétköznapi történetet a sonline.hu.

A hajléktalan férfi erősen ittas állapotban volt, néhány perc múlva magához is tért. Ahogy a segítőinek elmondta, nem akart öngyilkos lenni, csak sok alkoholt fogyasztott, ezért feküdt le pihenni a sínek mellé - olvasható a lapban.

Fotó: police.hu