2023.02.08., szerda - Aranka
Tatabánya: -8o - -8o
Az ország 19 megyéjében

Újabb titokzatos baleset, újabb halott orosz milliárdos

frisshirek.hu, 2022. november 29. - 18:12
Újabb titokzatos baleset, újabb halott orosz milliárdos
Helikopter-baleset történt egy Monacóba tartó géppel, amin egy ismeretlen utas is lett volna, aki az utolsó pillanatban lemondta a repülést.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az atv.hu szúrta ki a Mirror írását, miszerint újabb rejtélyes baleset történt egy orosz milliárdossal. A tapasztalt pilóta egy Monacair H130 típusú helikopterrel vitte Vjacseszlav Tarant, amikor lezuhantak. A baleset egyikük sem élte túl.

"A bizonyítékok alapján az oligarcha kapcsolatban állt az SVR külföldi kémügynökséggel, valamint „az orosz pénzeket a kriptovaluta rendszerén keresztül mosta tisztára”

– állapította meg a Mirror.

A november 25-i baleset pontos okai tisztázatlanok.

A hírt az orosz Telegram csatorna, Marat Bashirov „tisztítási” műveletnek minősítették, de bővebb magyarázatot ők sem adtak.

„Nagy szomorúsággal erősíti meg a Libertex Group, hogy társalapítója és igazgatótanácsának elnöke, Vjacseszlav Taran meghalt egy helikopter-balesetben, amely 2022. november 25-én, pénteken Monacóba tartó úton történt”

– áll a cég közleményében. 

Fotó: Libertex Group twitter