2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 16o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Nyáry Krisztián benzint, nyitott postát és tojást is alig talált

frisshirek.hu, 2022. november 30. - 06:55
Nyáry Krisztián benzint, nyitott postát és tojást is alig talált
Keserűen Nyáry Krisztián arra is fogadott, hogy az otthonához közeli posta a fűtési szezon elmúltával sem nyit már ki újra.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A neves író Szabadszállásról tartott Budapestre tegnap, de nem talált olyan benzinkutat útközben, ahol hatósági árral megtankolhatott volna. Nyáry Krisztián a posztjához egy fotót is mellékelt, amelyet elmondása szerint egy ellátási hiánnyal küzdő Mol-kútnál készített.

A képen egy felhívás olvasható, amely szerint sem normál dízel, sem 95-ös benzin nem kapható az adott kúton.

Bejegyzését azzal folytatta, hogy futárt volt kénytelen hívni később, mert hivatalos küldeménye érkezett, de a környékén mindkét posta bezárt - a legközelebb nyitva lévő postánál pedig akkora a sor, és messzebb is van, mint ami belefért volna az idejébe.

Nyáry a napját bevásárlással zárta, tojást vett volna, de prémium kategóriás tojást kellett keresnie, hiszen a közeli üzletben üres polc fogadja a hatósági áras tojást keresőket.

Nem úr, aki nem herdál

- zárta rossz hangulatú bejegyzését. Kommentben pedig kiegészítette írását azzal, hogy felidézte nagymamája idejének sajátos világát, amikor offline pletykaként terjedt a városban, hogy Budapest egyes zugaiban esetleg banánt lehetett volna kapni, esetleg valahol lett volna olcsó cukor.

Ez az ősi, misztikus tudás mára feledésbe merült, de kezd újra feléledni

- tette még hozzá fanyarul az ismert író.

A kiemelt kép illusztráció, forrása: Facebook