2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Segítsen a rendőröknek! Súlyosan megsérült a zalaegerszegi Európa téren elütött gyalogos

Kovács Tamara, 2022. december 13. - 10:27
Segítsen a rendőröknek! Súlyosan megsérült a zalaegerszegi Európa téren elütött gyalogos
A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik! A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított személyi sérüléses közlekedési baleset okozása miatt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. december 5-én 7 óra körül Zalaegerszegen, az Európa téren egy kerékpárral közlekedő ismeretlen nő elütött egy 63 éves gyalogost, aki az ütközés következtében elesett és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A biciklis is elesett, majd miután elnézést kért, adatai hátra hagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, illetve arról vagy a kerékpáros személyről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén - írja a police.hu

Fotó: police.hu