2023.06.01., csütörtök - Tünde
Tatabánya: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Két személyautó és egy traktor ütközött Egervár térségében

Kovács Tamara, 2022. december 14. - 09:10
Két személyautó és egy traktor ütközött Egervár térségében
A rendőrség tájékoztatása szerint,  a 74-es számú főút 62-es kilométerszelvényében, Egervár és Győrvár között 2022. december 13-án 20 óra 30 perc körül, eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze, majd egy szemből érkező személyautó is a traktornak ment.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A baleset következtében két személy megsérült. A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták. Kerülni mindkét irányból Lakhegy illetve Gősfa felé lehetett.

Mint kiderült, a 28 éves vasboldogasszonyi férfi közlekedett Vasvár felé, azonban a sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó mezőgazdasági vontató mögött, és lassítás nélkül nekiütközött a traktor által húzott, kivilágított ekének. A munkagép az ütközés erejétől letört és egy szemből közlekedő személyautónak csapódott. Mindhárom gépkocsi árokba sodródott, a járművezetők könnyű sérülést szenvedtek-tájékoztatott a police.hu

Fotók: police.hu