2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Fokozott ellenőrzést tartottak az utakon Komárom-Esztergom megyében

frisshirek.hu, 2022. december 15. - 14:49
Fokozott ellenőrzést tartottak az utakon Komárom-Esztergom megyében
A komáromi rendőrök a vezető baleseti okokkal kapcsolatos jogsértéseket kívánták kiszűrni.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Komárom-Esztergom megyében a rendőrök fokozott figyelmet fordítanak minden közlekedési szabálysértés kiszűrésére, különös tekintettel a főbb baleseti okokkal összefüggő jogsértésekre. A balesetek megelőzése érdekében a Komáromi Rendőrkapitányság négy napon át, egy órában fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott a kapitányság illetékességi területén. A december 10. és 14. között megszervezett akció során minden nap tapasztaltak az egyenruhások olyan szabálysértést, amely a közlekedés során balesetveszélyes helyzetet teremthet. A négy nap alatt a rendőrök 26 alkalommal szabtak ki helyszínbírságot az elsőbbségadási szabályok megsértőivel szemben - írta a police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat, az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

Fotó: police.hu