2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Cserbenhagyót keres a rendőrség

frisshirek.hu, 2022. december 21. - 17:33
Cserbenhagyót keres a rendőrség

Ménfőcsanakon elütöttek egy gyalogost a zebrán, de a söfőr segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. Keresi a rendőrség.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ismeretlen sofőr miatt kér segítséget a Győri Rendőrkapitányság, aki még december 16-án reggel 6 óra tájékán közlekedett ismeretlen típusú, valószínűleg nagyobb, SUV kategóriájú autójával Ménfőcsanakon a Győri úton. Ott aztán a Hegyalja út kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogosátkelőhelyen áthaladó férfi számára, akit szerencsétlen módon így elsodort, aki megsérült.

 A sofőr azonban nem állt meg segítséget nyújtani, hanem elhajtott…

A Rendőrség arra kéri az állampolgárokat, hogy aki esetleg tanúja volt a balesetnek jelentkezzen a Közlekedésrendészeti Osztályán. A 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Fotó: Pixabay.