2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Hetven gyorshajtót rögzítettek egyetlen nap alatt Nagykanizsán

Kovács Tamara, 2022. december 21. - 13:20
Hetven gyorshajtót rögzítettek egyetlen nap alatt Nagykanizsán

Hiába a karácsony, a lecsendesedés időszaka, mindenki rohan, "megy mint az állat" az utakon és sajnos az életben is. Ennek bizonyítéka a tegnap, december 20.-án Nagykanizsán tartott koncentrált sebesség ellenőrzés eredménye, ugyanis egyetlen napon, 5 sebességmérő készülék segítségével 25 helyszínen összesen 70 gyorshajtót rögzítettek a Nagykanizsai Rendőrkapitányság illetékességi területén.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Leállításos sebességmérés során 7 sofőrrel szemben intézkedtek, 6 esetben helyszíni bírságot szabtak ki, 1 esetben pedig közigazgatási bírságot alkalmaztak. A rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében hajtották végre az ellenőrzést.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályinak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.…, hogy mindenki hazaérjen!
Fotó: police.hu