2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Ötven helyett 113-al száguldott lakott területen

Kovács Tamara, 2022. december 28. - 12:55
Ötven helyett 113-al száguldott lakott területen

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. december 24-én 14 óra 11perckor Nagykanizsán, a Petőfi Sándor utcában egy személyautót mértek be, ami a lakott területen belüli megengedett legnagyobb sebességet - 50 km/h - átlépve, 113 km/h-val közlekedett. A rendőrség a gépjármű üzembentartója részére közigazgatási bírság keretében 130 000 forint pénzbírságot szabott ki.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy a gyorshajtás a közúti balesetek bekövetkezésének egyik legfőbb oka. Sebesség túllépése esetén sokszorosára nő a fékút, és a vezető nem ura többé a járművének. A gyorshajtó járművezető felelőtlen magatartásával ráadásul nem csak a saját, de mások testi épségét is veszélyezteti.

 A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság óva inti a járművezetőket, és felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

 Ne feledjék, a sebesség helyes megválasztásával megelőzhetőek a közúti tragédiák-írta a police.hu

Fotó: police.hu