2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Táncoló rendőrök - különleges videóval jelentkezett a fővárosi rendőrkapitányság

frisshirek.hu, 2022. december 29. - 09:32
Táncoló rendőrök - különleges videóval jelentkezett a fővárosi rendőrkapitányság

Egy 2021 nyarán készült videó került be most kategóriája legjobbjai közé, amelyben a BRFK rendőrei Budapest ikonikus helyszínein táncolnak - még a motorok is táncra perdülnek!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Röplabdázó, stewardes, középiskolás, műtős, húsfeldolgozó. Észt, butáni, kazah, madagaszkári, kolumbiai. Ja, és közlekedési rendőr, és persze magyar. A földkerekség hetven legjobb és leglátványosabb Jerusalema produkciója között jegyzik a BRFK KLFO táncát a legnépszerűbb videomegosztó-oldalon

- kezdte bejegyzését a Budapesti Rendőr-Főkapitányság a Facebook-oldalon, amelyhez a táncról készült videót is mellékelte. 2020-ban indult el Angolából az a videós-trend, amelyet tavaly nyáron értelmeztek újjá. Az akkor készült videó célja elsősorban az volt, hogy azokat is megmutassa, akik a koronavírus-járvány miatti lezárások idején sokat dolgoztak.

A felvételt az öröm, az összetartozás, az életigenlés szimbólumának szánták.
Öt világrészen többezernyi kollektíva, baráti társaság, alkalmi formáció, profi táncegyesület, sportszakosztály állt neki topogós-dobogós, tapsolós-csípőrázós klipeket forgatni építkezéseken, repülőtéren és kórházi osztályokon, görkorcsolyában, munkásbakancsban, vagy mezítláb

- jellemezte a videót a rendőrség. A kezdeményezéshez csatlakozás ötlete a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán fogalmazódott meg, és nemcsak az volt a cél, hogy kollégáikat méltóképpen képviseljék, hanem a fővárost is megmutassák.

Sikerült. De még mennyire! A pesti zsaruk Jerusalemája világszínvonalú lett, egyedüli magyar klipként került olyan élmezőnybe, ahol a videók készítői bevetettek mindent

- írták meg a videót értelmezve. A BRFK járőrei és előadói, tisztek és tiszthelyettesek vettek részt a mutatványban, és a felvételhez a Halászbástyát, Citadellát, Hősök terét, a Bazilika előtti teret, az Andrássy útat és Vajdahunyadvárat választották helyszínül. Két hónap alatt 600 ezren látták a felvételt, amely a Top 10 Dance Challenge hatodik részébe került be.

A kiemelt kép forrása: a BRFK videójának vágóképe