2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Fejér Vármegyei rendőröket díjazott a Magyar Autóklub

frisshirek.hu, 2023. január 02. - 15:40
Fejér Vármegyei rendőröket díjazott a Magyar Autóklub

Ajándékkal jutalmazták a közlekedési területen végzett kiemelkedő rendőri munkát.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Minden év végén elismerésben részesíti Fejér vármegyében a közlekedési területen kiemelkedő szakmai tevékenységet végző rendőrök munkáját a Magyar Autóklub Közép-Dunántúli Regionális Szervezete.

Az idei év díjazottjai: Töreki Ronetta rendőr őrmester, Kovács Kitti rendőr őrmester, Piszkor Gyula Péter rendőr zászlós a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai, továbbá Hujber Richárd rendőr főtörzszászlós, Komjáti László címzetes rendőr törzszászlós a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály dolgozói voltak. A kitüntetések átadására 2022. december 31-én került sor, melyeket a klub képviseletében Szabó Bakos György adott át és egyben köszönetét fejezte ki a rendőröknek a közlekedés biztonságának javítását szolgáló lelkiismeretes munkájukért - írta a police.hu.

Fotó: police.hu