2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Hatalmas tűz volt egy tízemeletes panelben Kőbányán - videóval

frisshirek.hu, 2023. január 03. - 07:35
Hatalmas tűz volt egy tízemeletes panelben Kőbányán - videóval

Időben sikerült kimenekíteni a lakókat, és a lángokat is viszonylag hamar sikerült megfékezni a kiérkező tűzoltóknak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Tűz ütött ki egy tízemeletes társasház második emeleti lakásában Budapest X. kerületében, az Állomás utcában

- adta hírül még délben a katasztrófavédelem. A fővárosi hivatásos tűzoltók hamar a helyszínre érkeztek, és már 20 perccel később beszámolhatott arról a hatóság, hogy sikerült megfékezni a lángokat.

A Ripost azonban úgy értesült, hogy a lángok ijesztő pusztításának kevesebb mint egy órája alatt, a lakókon úrrá lett az ijedtség:

berendezési tárgyakat dobáltak ki az ablakokon.

A tűzoltók az érintett lakások lakóit időben kimenekítették a tömbből, másokat pedig arra kértek, hogy ne lépjenek ki az ajtóikon. Az oltás és a vizsgálatok ideje alatt lezárták az Állomás utca egy részét. Ellenőrzés alá vonták az egész épületet is, ne hogy feléledhessenek a lángok, a lépcsőházat pedig kiszellőztették - zárta beszámolóját a katasztrófavédelem.

A Népszava értesülése szerint több otthon lakhatatlanná vált.

A kiemelt kép forrása: a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-videójának vágóképe