2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

A Magyar Autóklub két nagykanizsai rendőrt díjazott

Kovács Tamara, 2023. január 03. - 12:00
A Magyar Autóklub két nagykanizsai rendőrt díjazott

Dani Diána rendőr zászlósnak és Csizmazia Péter rendőr törzszászlósnak járt idén az ajándék a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezetétől.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A több éves hagyománynak megfelelően a Magyar Autóklub Nyugat-Dunántúli Regionális Szervezete 2022. december 31-én 9 órakor Nagykanizsán, az Erzsébet téren köszönte meg a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság érintett állományának a közlekedés biztonsága érdekében kifejtett tevékenységét - írta a police.hu..

A tárgyjutalmat az idei évben is olyan egyenruhások kapták, akik az év során a legeredményesebbnek bizonyultak saját szakterületükön. Az autóklub képviselői ajándékcsomagot adtak át a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrparancsnokának, járőrvezetőjének Dani Diána rendőr zászlósnak és Csizmazia Péter rendőr törzszászlósnak.

A rendőrök lelkiismeretes munkavégzésükkel, kiemelkedő szakmai hozzáértésükkel és jó teljesítményükkel érdemelték ki az elismerést 

Fotó: police.hu