2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

FRISSÍTVE! Kilőtték a malacot! - Vaddisznó miatt lezárták a Margitszigetet

frisshirek.hu, 2023. január 04. - 21:23
FRISSÍTVE! Kilőtték a malacot! - Vaddisznó miatt lezárták a Margitszigetet

Vaddisznó miatt lezárták a Margitszigetet szerda délután - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A buszközlekedés újraindult.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Azt írták, hogy délután három óra után többen bejelentést tettek egy szabadon kószáló, nagy testű vaddisznóról.

Az emberek biztonsága érdekében a rendőrök nem engedik be a szigetre se a járműveket, se a gyalogosokat, és értesítették az illetékes vadásztársaságot - olvasható a közleményben.

A Telexhez videót is eljuttatott egy olvasójuk, aki elmesélte:

négy gyerekével volt a szigeten amikor körülbelül öt méterre szaladt el előttük a rémültnek tűnő állat. Egy kutya kergette, a varjak is követték, sőt, a sétálók közvetlen közelében is átfutott, senkit nem akart megtámadni, majd egy bokorban próbált elbújni.

Fotó: pixabay.com