2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Egy nap alatt 9 embert fogtak el ittas vezetésért Somogyban

frisshirek.hu, 2023. január 05. - 13:35
Egy nap alatt 9 embert fogtak el ittas vezetésért Somogyban

Súlyos baleset is lett az egyikből. Darányban gerincsérülést szenvedett egy biciklis, aki szerencsétlenül borult árokba járművével.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy nap alatt kilencszer intézkedtek ittas járművezetővel, köztük ötször kerékpárossal szemben a rendőrök Somogy megye útjain – olvasható a police.hu oldalon.

A darányi 41 éves férfit súlyos gerincsérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség évek óta folytat kampányt, amelynek keretein belül az alkohol- és a drogfogyasztás veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Felhívjuk a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. A közlekedési szabályok betartásával, kellő odafigyeléssel, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák- zárul a rendőrség közleménye.

Képünk csak illusztráció!

Fotó: pixabay.com