2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Törökszentmiklós és Mezőtúr közelében ellenőrizték a forgalmat

frisshirek.hu, 2023. január 06. - 15:55
Törökszentmiklós és Mezőtúr közelében ellenőrizték a forgalmat

Az ünnepek elmúltával a rendőrség ismét a közutakon, hogy szemmel tartsa a közlekedési morált.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az egyenruhások január 5-én

a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság és a Mezőtúri Rendőrkapitányság illetékességi területén

a balesetek megelőzése és a gyorshajtók kiszűrése érdekében végeznek sebességmérést. A sebesség túllépése esetén többszörösére nő a féktávolság, a járművezetőnek sokkal kevesebb ideje marad egy veszélyhelyzetben a jó döntés meghozatalára.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy haladásuk során ne hagyják figyelmen kívül a közlekedési szabályokat, és minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat. A gyorshajtás a vezető baleseti okok közé tartozik, ezért a rendőrök rendszeresen hajtanak végre ellenőrzést a sebességet túllépő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére - írta meg a police.hu.

A kiemelt kép forrása: unsplash.com