2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 16o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Liszttel alázza meg a berényieket a Fidesz

Lukácsi Katalin, 2023. január 07. - 10:32
Liszttel alázza meg a berényieket a Fidesz

Hatósági áras lisztet osztogatnak az időközi választás kampánya alkalmából Jászberényben a Fidesz jelöltjeinek nevében. Ha saját választóit ennyire lebecsüli a Fidesz, mit gondolhat másokról? A krumplit – ami eddig a szavazatvásárlás szimbóluma volt – ezek szerint a jászsági időközin finomlisztre cserélték. Ez vajon az új divat? Vagy már a megélhetési válság jele a kormánypártnál is?

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ahogy arról a frisshirek.hu-n többször beszámoltunk, hiába január 15-ére tűzték ki az időközi választást Jászberényben, a Budai Lóránt vezette Közösen Jászberényért Egyesület kezdeményezésére nem kampányoltak érdemben az indulók karácsonyig.

Igaz, a Fidesz ezt volt, hogy megsértette,

mert a jótékonysági ételosztáson Pócs János arcképével ellátott borokat osztogattak a fideszes jelöltek.

Karácsonyt követően azonban valóban megjelentek a kampányplakátok a köztereken. Úgy látszik, a Fidesz aggódik az eredmény miatt, és az ünnepek elmúlta után rendelkezésre álló két hétben próbálja bepótolni az adventi önmarketing kimaradását. A frisshirek.hu értesülése szerint ugyanis

a Fidesz jelöltjei nevében lisztet osztanak Jászberényben.
Egy kiló lisztért egy szavazat?

– becsülhetnék ennél többre is a fideszes jelöltek a saját szavazóikat. És vajon az már a megélhetési válság jele, hogy nem krumplival, hanem liszttel szeretne választást nyerni a Fidesz?

Reméljük, hogy se egyikkel, se másikkal nem lehet a Jászság fővárosában szavazáson előnyt szerezni, csak a hiteles és valós teljesítménnyel.

A kiemelt kép a szerkesztőséghez érkezett.