2023.04.01., szombat - Hugó
Tatabánya: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Halálos baleset történt Zalában

frisshirek.hu, 2023. január 08. - 13:30
Halálos baleset történt Zalában

Autóbusz és személyautó ütközött a 7-es főúton vasárnap reggel, az autó vezetője a helyszínen meghalt - tudatta honlapján a rendőrség.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A baleset tisztázatlan körülmények között történt január 8-án 6 óra 50 perc körül a 7-es számú főút, a 203-as kilométerénél. A baleset következtében a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Nagyrécse, 2023. január 8. Ütközésben megsérült autóbusz Nagyrécsénél 2023. január 8-án. A 7-es főút 203-as kilométerénél a busz egy személygépkocsival ütközött össze, a balesetben a személyautó vezetője életét vesztette. MTI/Varga György