2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Tatabánya: 11o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Bátor lépés: iróniával reagált Budai Lóránt a lejáratókampányokra

frisshirek.hu | 2023. január 09. - 12:55
Bátor lépés: iróniával reagált Budai Lóránt a lejáratókampányokra

Budai Lórántot a kormányzati kampányhenger dollárbaloldalozással és plakátszaggatással vádolja. Mivel egyik sem igaz, fanyarul reagált a lejáratásra a polgármester.

Ahogy arról a frisshirek.hu-n is beszámoltunk, Márki-Zay Péter felháborodást keltő megnyilatkozással próbált beleavatkozni a jászberényi időközi kampányba, amelyet a helyiek tiltakozása kísér.

A bukott miniszterelnök-jelölt saját számlájára gyűjtene pénzt a jászberényiek kampányára,

miközben a helyiek semmilyen segítséget nem kértek a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnökétől, pénzügyi támogatást a legkevésbé sem. A fideszes kampánygépezetben ennek ellenére beindult a verkli, és kész tényként hazudja a nem létező együttműködést Márki-Zay Péter és a Közösen Jászberény Egyesület között.

Látva a valóság által nem befolyásolt lejárató kampányt, Budai Lóránt politikusokhoz viszonyítva egy meglepő húzásra szánta rá magát.

Iróniát alkalmazva reagált a vádakra:
Az alábbi fényképen az a pillanat látszik, amikor megtudtuk, hogy az Amerikából érkező dollármilliókat már a határon lenyúlták. Mivel még a kávénkat sem tudtuk kifizetni, elkeseredésünkben inkább elmentünk fideszes plakátokat szaggatni. További részletek a kormánypárti médiában

- írta bejegyzésében, amelyhez egy szomorú képet választott illusztrációként. Ráadásul olyat, amelyen az a Lénárt Gábor és Kollár Anita önkormányzati képviselő-jelöltek szerepeltek, akiket Márki-Zay Péter önkényesen MMM-tagoknak nevezett. Bár Lénárt Gábor valóban a jászsági Kossuth Kör vezetője volt, de nem MMM-esként, hanem a körzetben élő civilként indul a választáson.

Kollár Anita pedig nem hogy nem kötődik formálisan se a mozgalomhoz, hanem a frisshirek.hu értesülése szerint felháborodottan reagált arra, hogy a megkérdezése nélkül hozták hírbe a szervezettel, ráadásul a lejáratásához alkalmas módon hirdettek a nevében gyűjtést.

A kiemelt kép forrása: Budai Lóránt Facebook-oldala