2023.04.01., szombat - Hugó
Tatabánya: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Heteken belül újra pályára léphet Gulácsi Péter

frisshirek.hu, 2023. január 10. - 15:30
Heteken belül újra pályára léphet Gulácsi Péter

Három-öt héten belül újra pályán lehet Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott és a német Bundesligában harmadik RB Leipzig kapusa. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, a játékosnak október 5-én, a Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés 13. percében egy passz közben szakadt el a keresztszalagja.

Néhány nappal később Innsbruckban megoperálták és már a rehabilitációját végezte, ám januárban újabb beavatkozásra volt szükség. Még az is felmerült, hogy akár az egész szezont kihagyhatja a magyar hálóőr.

Ehhez képest...

Most már jól halad! Volt egy kis hullámvölgyem a hatodik hét után, de hála Isten most minden rendben van

– nyilatkozott az M4 Sportnak az 51-szeres válogatott futballista az Év sportolója gálán, amelyen a labdarúgó-válogatott érdemelte ki az év csapata címet a hagyományos csapatsportágak kategóriában.

Az MTI beszámolója szerint Gulácsi hozzátette,

az elmúlt négy hétben elég sokat lépett előre:

Ha minden jól megy, akkor 3-4-5 héten belül újra a pályán lehetek, elkezdhetem a futásokat, és onnantól nyilván az embernek teljesen más érzése van. Most még sok konditermi munka van, ami elég száraz, de ezen túl kell lenni és akkor utána kezdhetjük az izgalmasabb részt.

A Szoboszlai Dominiket és Willi Orbánt is foglalkoztató Leipzig a Bundesliga jövő hétvégi fordulójában a címvédő és listavezető Bayern Münchent fogadja.

Az első félév nagyon jól sikerült mind klub, mind válogatott szinten, aztán jött a sajnálatos sérülés. Remélem 2023-ban az első fél év lesz a nehezebb, a második fele a jobb

– mondta a kapus.

Fotó: Facebook/Gulácsi Péter oldala