2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Szerencsehozó kéményseprő járt a zalaegerszegi városházán

Kovács Tamara, 2023. január 10. - 14:35
Szerencsehozó kéményseprő járt a zalaegerszegi városházán

Három évtizedes hagyomány, hogy az új esztendő első napjaiban szerencsehozó kéményseprő látogat el a Városházára, jó szerencsét és sok sikert kívánva a város polgármesterén és a sajtó munkatársain keresztül minden zalaegerszegi polgárnak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Kerkai Lászlót, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központjának Zala megyei vezetőhelyettesét és Fodor Sándor kéményseprőt Balaicz Zoltán polgármester és a helyi újságírók fogadták.

Kerkai László elmondta, hogy a megyében a feladatot 26 fővel látják el és nagyon jó eredmény, hogy a termofor gyűjtőkémények kiváltása már 95 százalékban megtörtént, 2022-ben pedig nem is volt zalai halálos áldozata a szénmonoxid-mérgezésnek, amihez az érzékelők és a lakossági tudatosság is hozzájárult.

Reméljük, a kéményseprő gombja 2023-ban végre valóban szerencsét, boldogságot, sikert, nyugalmat és főleg egészséget hoz városunknak!

-írta Balaicz Zoltán polgármester Facebook-oldalán.