2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Vádat emelnek a kisvasút sínjére hajtó nő ellen

frisshirek.hu, 2023. január 10. - 14:29
Vádat emelnek a kisvasút sínjére hajtó nő ellen

2022 nyarán egy személygépkocsit vezető nő Pálmajor külterületén a Balatonfenyves-Somogyszentpál között közlekedő kisvasutat keresztező úton a sínekre hajtott, de továbbmenni már nem tudott. A nő kiugrott, az autó a sínen maradt, a vonat nekiment.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A vészfékező mozdony az üres autónak ütközött, a baleset során – a szerencsének köszönhetően - személyi sérülés nem történt. Mostanra zárult le a nyomozás.

A fonyódi nyomozók a 35 éves somogyszentpáli nőt vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, vizsgálatuk lezárultával az eljárás iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére - írta meg a police.hu.

Fotó: police.hu