2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Tatabánya: 16o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Barnus segítségre szorul

frisshirek.hu, 2023. január 12. - 17:25
Barnus segítségre szorul

Nincsenek nagy álmok, nagy vágyak. Csak olyanok, ami mindenki számára természetes. Járás, beszélgetés, egy teljesebb élet... Ám van, akinek ez egy nagyon nehéz út. Így van ezzel Barnus is, ő az a győri kisfiú, akinek segítség kell, hogy mindez valóra válhasson.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Bár leginkább a karácsonyi időszakban szeretünk adni és jótékonykodni, sajnos nem dughatjuk homokba a fejünket, és be kell látnunk, hogy bizony van akinek mindegy, hogy milyen ünnep jön - vagy éppen megy, segítségre van szüksége.


Így van ezzel Barnus is, ő az a győri kisfiú, aki 2015 áprilisában, a 25. héten született sürgősségi császárral, mindössze 750 grammal. Emiatt a kisfiú halmozottan sérült, és állandó kezelésekre, fejlesztésekre szorul. Ez azonban az édesanyjának, - aki egyedül neveli - óriási anyagi megterhelés, hiszen Barnus állandó felügyeletet igényel.


Karácsony előtt a Győri Audi ETO KC felajánlott egy mezt licitre a fiú javára, amiért Hajtó Péter, győri, önkormányzati képviselő adott a legtöbbet, 150.000 forintot. Ám a képviselőt annyira megérintette a fiúcska története, hogy további 1 milliót is felajánlott a kezelésekre. Ez óriási segítség volt a családnak, ám sajnos a folyamatos rehabilitáció miatt, még több támogatásra van szükségük.


Ahogy Barnus édesanyja fogalmazott, aki mindent megtesz kisfiáért:


Bízom abban, hogy ez a segítség elhozza azt, hogy kézen fogva tudjunk sétálni Barnussal és egyszer azt mondja nekem, hogy „Anya”!


- írta meg korábban a Győr Plusz


Ha Ön is szeretne segíteni nekik ebben a nehéz, és viszontagságos helyzetben, kérjük, számlaszámukra utalják a felajánlott összeget, hozzájárulva ahhoz, hogy ez a kisember elindulhasson egy teljesebb, szabadabb élet felé.


Számlaszámuk: Vass Sándor Barnabás 11773449-03015151

A kiemelt képet, Barnus édesanyjának a hozzájárulásával közüljük.