2023.03.27., hétfő - Emánuel
Tatabánya: 4o - 6o
Az ország 19 megyéjében

Borsos büntetésre számíthat a 21-esen száguldozó sofőr

frisshirek.hu, 2023. január 24. - 13:25
Borsos büntetésre számíthat a 21-esen száguldozó sofőr

A hétvégén sem pihentek a sebességmérő készülékek Nógrád vármegyében. Egy autós 197 km/h sebességgel hajtott a 21-esen, aminek az eredménye egy 130 ezer forintos bírság és 6 közúti közlekedési előéleti pont lett. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Folyamatosak az ellenőrzések a közlekedési balesetek megelőzése érdekében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Ennek során a rendőrök nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szabályszegő járművezetőket – köztük a gyorshajtókat is – kiszűrjék a forgalomból – közölte Király-Kollár Ramóna rendőrségi szóvivő.

Mint megtudtuk, a közlekedésrendészeti akció során az egyenruhások egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A sofőr január 21-én 11 óra 45 perckor haladt a 21-es számú főúton a megengedett 110 km/h helyett 197 km/h sebességgel.

A rendőrök a járművezetővel szemben 130 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 közúti közlekedési előéleti pontot állapítottak meg.

Fotó: police.hu