2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Egy orosz cég 72 ezer dollárt ajánlott fel az első nyugati tank kilövéséért Ukrajnában

frisshirek.hu, 2023. január 30. - 14:15
Egy orosz cég 72 ezer dollárt ajánlott fel az első nyugati tank kilövéséért Ukrajnában

Egy urali székhelyű energetikai cég, a Foresz, 5 millió rubelt (72 ezer dollárt) ajánlott fel annak az orosz katonának, aki elsőként zsákmányol, illetve semmisít meg egy nyugati gyártmányú tankot Ukrajnában.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Minden ezt követő sikeres akció végrehajtója 500 ezer rubel (7200 dollár) jutalomban részesül. A Foresz az orosz állami tisztségviselők, illetve a média vezető személyiségei által gyakorta hangoztatott mondatot ismételte meg kommünikéjében, miszerint a NATO korlátlan számú fegyvert pumpál Ukrajnába, s ezáltal eszkalálja a konfliktust.

Amennyiben nyugati harci gépek is leszállításra kerülnek a jövőben az ukrán haderő számára, a cég 15 millió rubelt (215 ezer dollár) sem fog sajnálni annak, aki egy ilyet tesz harcképtelenné - a France24.com értesülései szerint.

Fotó: TRT World