2023.04.02., vasárnap - Áron
Tatabánya: 6o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Még holnap átvehetőek a makói utalványok

Bottyán Róbert, 2023. január 30. - 15:55
Még holnap átvehetőek a makói utalványok

Minden 18. életévét be nem töltött gyermek után a makói családoknak az  önkormányzat ad 10 ezer forintot, szabadon felhasználható vásárlási utalvány formájában. Aki még nem jutott hozzá, az kedden legkésőbb átveheti.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ősszel megírtuk a Frisshirek.hu-n: az önkormányzat támogatási csomagot indít, ennek részeként az 0-18 év közötti gyermeket nevelők 10 ezer, a 65 év felettiek 15 ezer forint értékű vásárlási utalványt kapnak; 60 millió forintra emelték a rendkívüli települési támogatás keretösszegét; további tűzifát szerez be az önkormányzat; valamint a mikrovállalkozásoknak rezsitámogatást adnak.

A testületi döntés után elkezdték kiosztani az utalványokat az intézményekben - erről itt írtunk. Akkor közölték, hogy azok, akik nem tudták átvenni az utalványokat, azok december 7-21. között tehetik meg a Hagymatikum Gyógyfürdőben található InfoPont Irodában. Vélhetően több utalvány is ,,beragadt", így meghosszabbították az átvételi időt - erről szintén beszámoltunk a Frisshirek.hu-n.

Az utalványok átvételének utolsó napja január 31. Így még ma 18 óráig lehet ezt megtenni, vagy holnap 10-18 óra között az Infopont Irodában.

Fotó: a Hagymatikum Gyógyfürdő/a szerző felvétele/archív.