2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Tatabánya: 3o - 5o
Az ország 19 megyéjében

Ritka eset: gyalogost gázoltak az M3-ason Fótnál

frisshirek.hu | 2023. január 30. - 08:05
Ritka eset: gyalogost gázoltak az M3-ason Fótnál

Gyalogost gázolt el egy személyautó az M3-as autópálya 17-es kilométerénél a főváros felé vezető oldalon vasárnap késő este - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hun. De történt egy másik is a belvárosban.

Az éjjel, amíg mi aludtunk, szomorú tragédia történt az M3-as Fótnál. A rendőrség beszámolója szerint

ez idáig ismeretlen okból tartózkodott az autópályán egy 29 éves gyalogos, akit egy személyautó ütött el, a balesetben a férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a helyszínelés idejére az autópálya Budapest felé vezető oldalának külső és belső sávját lezárták, a forgalom a leállósávon halad - de az azóta már helyreállt.

Történt egy másik halálos gázolás is tegnap este a főváros legforgalmasabb belvárosában:

a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében.
Tegnap este 21 óra 45 perc körül egy gépkocsi eddig ismeretlen körülmények között elütött egy férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszt helyszínelés idejére lezárták, a gépjárműforgalom a Bajcsy-Zsilinszky úton a Nyugati tér irányából a Deák tér irányába tartó oldalra terelték - de azóta már helyreállt. A baleset körülményeit azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság még vizsgálja - zárta beszámolóját a rendőrség.