2023.04.01., szombat - Hugó
Tatabánya: 12o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Kukásautóval ütközött egy személygépkocsi Ludányhalásziban

frisshirek.hu, 2023. február 01. - 18:27
Kukásautóval ütközött egy személygépkocsi Ludányhalásziban

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt öt napon négyen sérültek meg közúti közlekedési baleset során.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A police.hu oldalán olvasható, hogy Salgótarjánban a Salgó úton közlekedett Mátraszele irányába január 31-én reggel egy 20 éves nő személygépkocsival, amikor a jármű visszapillantó tükrével nekiütközött az út jobb széléről az úttestre lelépő és azon áthaladni szándékozó gyalogos karjának. A baleset során a gyalogos megsérült.

Ugyanezen a napon délelőtt Ludányhalászi belterületén egy szemétszállító gépjármű és egy személygépkocsi ütközött össze. Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a frisshirek.hu-nak elmondta, hogy a baleset a Szent István úton történt, ahová a szécsényi hivatásos tűzoltók érkeztek. Az autóban két ember utazott, őket könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A rendőrség tájékoztatása szerint nem sokkal később, a kora délutáni órákban egy 21 éves férfi gépkocsival haladt Bátonyterenyén, a Nemti úton, amikor nekiütközött az előtte forgalmi ok miatt lassító járműnek. A balesetben az egyik sofőr megsérült.

A vármegye rendőrei az elmúlt öt napon további hat anyagi káros baleset helyszínén és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Fotó: police.hu