2023.04.01., szombat - Hugó
Tatabánya: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Több tűzesethez és balesethez is vonultak a lánglovagok kedden Heves vármegyében

frisshirek.hu, 2023. február 01. - 18:41
Több tűzesethez és balesethez is vonultak a lánglovagok kedden Heves vármegyében

Kedd reggeltől éjfélig hat segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába. A két tűzesetet és a két műszaki mentést összesen hat hivatásos tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett egy téves és egy szándékosan megtévesztő jelzés is érkezett az ügyeletre.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint árokba hajtott, majd felborult egy személyautó kedd reggel Gyöngyöshalász térségében, a 3203-as számú út 4-es kilométerénél. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók az autót kerekeire állították, majd áramtalanították. A jármű vezetője el tudta hagyni a kocsit, őt a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították. 

Árokba hajtott egy személyautó a Hatvan és Csány közötti úton kedden reggel. A hatvani hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt. Az autóban csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg. 

Lángra kapott egy melléképület tegnap délelőtt Pétervásárán, a Molnár Antal úton. A helyi és a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók az ingatlant megbontva, több oldalról vízsugarakkal fékezték meg a lángokat. A tűz a szomszédos épületekre nem terjedt át, az eset során senki nem sérült meg.

Kigyulladt egy autóbusz féktengelye kedd este Egerben a Béke úton. Az egri hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a buszvezető porral oltó készülékkel eloltotta a tüzet, az egységek visszahűtötték a jármű túlhevült részeit. Az busz utasai nem sérültek meg és mentesítőjárattal utaztak tovább.

Fotó: Heves Vármegyei Katasztrófavédel Igazgatóság/Bősze Balázs tű. zászlós