2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Tatabánya: 3o - 5o
Az ország 19 megyéjében

Tompos Márton: hazudott a Belügyminisztérium a kínai rendőri összekötőről

frisshirek.hu | 2023. február 01. - 16:10
Tompos Márton: hazudott a Belügyminisztérium a kínai rendőri összekötőről

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és frakcióvezető-helyettese konkrét bizonyítékokkal cáfolta Rétvári Bence államtitkár állítását, amely szerint a belügy nincsen semmilyen kapcsolatban Wang Dejing kínai rendőri összekötővel.

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és frakcióvezető-helyettese egy, a közösségi oldalára feltöltött videóban bizonyította be, hogy

Rétvári Bence államtitkár nem mondott igazat, amikor a parlamentben azt válaszolta Tompos kérdésére, hogy nincs kapcsolat a Belügyminisztérium és egy kínai rendőri összekötő között.


Amint arról lapunk, a frisshirek.hu korábban már beszámolt, hónapokkal ezelőtt derítette ki Tompos Márton, hogy Budapesten illegális kínai rendőrőrsök működnek. Ezzel kapcsolatban kérdéssel fordult a Belügyminisztériumhoz a Momentum politikusa, azonban a Fidesz-kormány tagadott mindent.

Most Tompos a videóban konkrét bizonyítékokkal cáfolta Rétvári Bence állítását, amely szerint a belügy nincsen semmilyen kapcsolatban Wang Dejing kínai összekötővel.

Van egy kis bökkenő: 2017-ből és 2018-ból is van olyan fotó, amelyen Zsinka András, a Belügyminisztérium államtitkára Wang Dejinggel együtt szerepel

– emelte ki a Momentum szóvivője.

Fotó: Facebook/Tompos Márton oldala